menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zwolle weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Zwolle

Een kundige Payroll uit Zwolle helpt u graag verder.

Is payrolling in Zwolle iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het komt er dan op neer dat het bedrijf prima draait, waardoor u niet meer alles alleen kunt doen. Maar er is ook een keerzijde van de medaille wanneer u personeel in loondienst heeft. Personeel in vaste dienst zal ook inhouden meer werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen voeren en als werkgever wordt van u verwacht dat u zekere risico’s gaat dragen.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn termen waarmee u als werkgever sowieso mee te maken gaat krijgen. U bent verantwoordelijk voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever draagt u ook de verantwoordelijkheid voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarishoogte bepalen en eindejaarsgesprekken voeren. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig uit te voeren is uiteraard het functionele werkgeverschap, dat gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Voor wat betreft het juridisch werkgeverschap spelen er andere dingen. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker lang ziek is. Om deze risico’s uit de weg te gaan kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer informatie over payrolling en vooral wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Zwolle of in de buurt woont is dit uw kans om van verschillende payroll deskundigen uit Zwolle een prijsopgave te ontvangen. In een enkele oogopslag ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste service.

1.043
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
6.491
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zwolle

Professionele payrollbedrijven uit Zwolle

Als u al uw werknemers onderbrengt bij een payroll bedrijf, bent u formeel gezien geen werkgever meer. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met ondernemen! Uw handen vrij om het ondernemerschap uit te voeren. Alle papieren administratie van arbeidscontracten, ziekteverzuim, verzuimbegeleiding, salarissen, pensioenen, vakantiedagen etcetera komt voor rekening van de payroll partner. U geeft enkel de gewerkte uren door aan de payroll organisatie en u regelt het werkrooster voor de werknemers.

Misschien is het een raar idee: u bent de baas van een onderneming zonder medewerkers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigoureus. Uiteraard kunt u het ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld oproepkrachten of nieuwe medewerkers bij een payroll partner. In geval van de werknemers zal er niet veel te veranderen. Zij kunnen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. En wanneer zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij ondersteuning van de payroll organisatie die hiervoor HR-specialisten in dienst heeft.

Hoeveel kost payrolling regio Zwolle

Het tarief is samengesteld uit diverse factoren, maar eenvoudig gezegd is het uurloon van de werknemer verhoogd met een opslag. Kosten voor het voeren van de administratie en het dekken van sommige risico’s zoals langdurige arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Polissen kunnen door payroll organisaties, door hun omvang, veel goedkoper worden afgesloten dan door andere bedrijven. Deze onkosten komen voor uw rekening op het moment dat u medewerkers direct in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Guus Grimberg, regiomanager in Zwolle. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Zwolle.

Verhoog focus door payroll

Staat de sector waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Een meer wisselde contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Wanneer u uw personeel zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer vast in dienst moeten nemen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langer tijdelijk contract heel gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. U kunt zo door middel van een langere termijn medewerkers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een bijbaantje.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom snel uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Zwolle aan, zodat u spoedig van uw werkgeversrisico’s af bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Zwolle te zeggen hebben!

img

Daan Groot Bronsvoord

Ik ben enorm goed begeleid door Professionals Zwolle. Door de snelle service heb ik direct een Payroll gecontacteerd die mij met mijn probleem kon helpen. Samenwerken met Professionals Zwolle zorgt ervoor dat er meteen een actie voor je wordt ondernomen.

img

Neeltje Mets

Meteen een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals Zwolle. Ook buiten kantooruren zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Zwolle

Let's Talk

Bij Professionals Zwolle staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier